Duguláselhárítás 2. kerület

Megosztás

Megbízható duguláselhárítás 2. kerület – olcsón, ingyenes kiszállással, nagy tapasztalattal, azonnali garanciával:

  • Duguláselhárító mester: Csongrádi László
  • Telefon: +36 20 293 4400
  • E-mail cím: [email protected]

Gyors duguláselhárítás II. kerület

Gyors duguláselhárítási szolgáltatás Budapest II. kerületében 2 órán belül: garanciális dugulásmentesítést, lefolyótisztítást és szennyvízcsatorna-karbantartást kínálunk. Szakterületünk az épületen belüli és kívüli dugulások megszüntetése a 2. kerület teljes területén, valamint a csatornák és csatornák tisztítása, beleértve a lakásokban és családi házakban lévő összes csatornát is. Problémaforrás lehet például mosogatókat, fürdőszobai lefolyókat, kerti csatornákat, főcsatornákat, vízóra aknákat a II. kerületben.

duguláselhárítás 2. kerület

Ezen felül azonnal vállaljuk a társasházak főcsatornáinak, strangjainak és udvari szennyvízcsatornáinak, valamint a 2. kerületi lakások lefolyóinak és csatornáinak teljes, modern és professzionális gépi dugulásmentesítését. Budapest 2. kerületében, az ügyfél kérésére, a feladat megkezdése előtt ingyenes árajánlatot adunk az elzáródások eltávolítására. Minden ügyfél a lehető legpontosabb információt kapja meg a várható költségekről. A megbeszélt költségek nem változnak több vállalat gyakorlatával ellentétben. A kedvezményekről és az árakról az Árak menüpontban tájékozódhat.

Duguláselhárítás házilag

Nézze meg weboldalunk hasznos tippjeit a dugulások elkerülése érdekében. A csatornák nagy terhelésnek vannak kitéve, mivel a szennyvíz különféle típusú szennyeződéseket tartalmaz, így a mindennapi használatból származó mechanikai és kémiai anyagok könnyen összegyűlhetnek a csövekben. Óvatosan kell eljárni a lefolyótisztítók használatakor, mivel egyes termékek súlyosan károsíthatják a csőrendszereket. A házi módszereket általában csak ott használják, ahol megszüntetik a szennyeződések mozgását és újbóli letapadását a vezetékben, ami azt jelenti, hogy a meglazult szennyeződés később újra lerakódhat, vagy akár még súlyosabb dugulást is okozhat.

duguláselhárítás házilag

A gyorsan áramló szennyvíz szennyeződést visz magával a csövek falán, ami természetes tisztítási folyamat. Ha a szennyvízcsövek nem rendelkeznek megfelelő lejtéssel, vagy szinte teljesen vízszintesek, akkor a csövek alján lévő szennyvíz csak stagnál és lassan képződik törmelék, amely később az eltömődés egyik okává válik. Ahogy a szennyeződés egyre jobban megtapad a lefolyó falán, a cső belső átmérője csökken, így kevesebb vizet tud elvezetni. A lefolyócsövek falain lerakódott szennyeződés évről évre folyamatosan sűrűsödik és növekszik. A vízszintes szakaszok másik gyakori problémája, hogy a cső falán vízkő képződhet, és megvastagíthatja és szűkíti a cső keresztmetszetét.

Más típusú szennyeződések is könnyen tapadnak a lerakódáshoz. Ezeket a lerakódásokat csak rendszeres időközönként lehet gépi tisztítással eltávolítani. A dugulások házilagos eltávolítása nem mindig sikerül, de még akkor is, ha úgy tűnik, hogy sikerült megszüntetnünk az eltömődést, a dugulás hamarosan megismétlődhet, mivel csak egy kis átmérőjű lyukat kell fúrni a törmelékbe, ami után úgy tűnhet, hogy rendben lesz a lefolyó, de rövid időn belül újra elzáródhat a víz útja.

Ha a cső már jobban eltömődött, és egyetlen házi praktika sem tudta otthon helyrehozni a hibát, akkor nem érdemes elhalasztani a gépi duguláselhárítást, mivel a dugulási probléma az idő múlásával csak egyre nagyobb lesz, és a csőrendszerben lévő lerakódások egyre jobban megkeményednek.

lefolyó dugulás

A dugulás elhárítás olyan tevékenység, amely sok figyelmet és nagy tapasztalatot igényel. A 2. kerületi vezetékhálózatot jól ismerjük, és több évtizedes tapasztalattal rendelkezünk az eltömődések eltávolításában, több száz kerületi dugulást szüntettünk meg. A konyhai mosogató, az ereszcsatorna és a fürdőszoba lefolyói, valamint az udvari lefolyók otthonunk részei, amelyek egy idő után eltömődhetnek.

Mosogató duguláselhárítás 2. kerület

Az edények mosásakor a konyhában felhalmozódó élelmiszer- és zsírdarabok felelősek elsősorban a dugulásokért, de a túlzott mennyiségű mosogatószer is jelentősen ronthatja a helyzetet. A mosogató lefolyóiban felépült zsír és vízkő keveréke hosszú szakaszokon fokozott lefolyó átmérő szűkülést okozhat.

mosogató duguláselhárítás

A mosogatókhoz nem mindig ajánlatos mechanikus fémszűrőt használni, mivel ez csökkenti a víz áramlását. Javasoljuk, hogy legalább hetente egyszer öblítse le 10 liter forró vízzel. Gyakran előfordul, hogy a mosogató szifon eltömődése csak egy házilag is könnyen megoldható probléma. A szifon szétszerelése és tisztítása nem igényel speciális ismereteket. Tisztítsa meg alaposan és óvatosan a szifont.

Fürdőszoba dugulás megszüntetés II. kerület

A fürdőszobában a zuhany, a fürdőkád és a mosdó, a haj és a kis ruhadarabok, a szösz hajlamos dugulások okozására, de a sok sampon vagy mosószer is elősegíti a lerakódások felhalmozódását. A fürdőszobai lefolyó dugulás jele lehet, ha a víz lassan folyik ki a fürdőkádból, vagy ha van padlóösszefolyó, a vízszint emelkedik, vagy a víz kifolyik a fürdőkádból. Ez az átmérő szűkítését és elzáródás kialakulását jelenti.

Vegyszer használata esetén győződjön meg arról, hogy a maró anyag nem kerül a ruházatára vagy a bőrére, és alaposan szellőztessen az eljárás alatt és után. Ne használjon lefolyótisztító granulátumot, mivel azok könnyen hozzátaőadhatnak a lefolyócsövekhez, és általában csak bontással javíthatók. A kézi spirál használatakor ügyelni kell arra, hogy ne sértse meg a lefolyót, és soha ne erőltesse, ha elakad, mert elszakadhat, vagy akár el is törhet a lefolyóban.

Ha a kézi tekercset a lefolyóba hajtja, akkor könnyen megakad, nehéz vagy lehetetlen eltávolítani károsodás nélkül. A nagyobb átmérő és hosszúság miatt a kültéri udvari dugulásokat általában nem lehet háztartási módszerekkel megtisztítani.

fürdőszoba duguláselhárítás

A duguláselhárítás rendszerint két feladatból áll: a lefolyótisztításból és a csatornatisztításból, ezek átmérője különbözik egymástól, ezért ezeket különböző módon is tisztítjuk. A lefolyótisztítás magában foglalja a mosogatók és a fürdőszobák, fürdőkádak, mosdók, zuhanyzók és egyéb kis átmérőjű (32 mm és 100 mm) lefolyók tisztítását és karbantartását a háztartásokban és a családi házakban.

Csatorna duguláselhárítás

A csatornatisztítás az udvari szennyvízcsatornák, a családi házak csatornarendszereinek tisztítása és a 100 mm-nél nagyobb átmérőjű társasházak főcsatornáinak tisztítása. A II. kerületben működő gyorsszolgálatunk a legmodernebb gépeket használja a lefolyók és csatornák tisztítására, hogy minél szakszerűbben tudjuk dugulásmentesíteni a különböző átmérőjű csöveket. A lefolyók és csatornák eltömődését hosszú távon nem mindig lehet megakadályozni. Ennek oka lehet a nem megfelelően kialakított (helytelen tervezésből adódó) csőrendszer. A helyes használat érdekében azonban adható néhány gyakorlati tanács, amely meghosszabbítja a dugulásmentes időszakot.

woma csatornatisztítás

Ha nem tudja otthon megszüntetni a dugulást, hívjon minket bizalommal. A lerakódások felszámolását végző expressz szolgáltatásunk Budapest 2. kerületében segít eltávolítani a dugulás okozta sok kellemetlenséget. Ha további kérdése van, hívjon minket, és örömmel segítünk minden szempontból kielégítő és szakszerű választ adni minden felmerülő problémára.

Bontás nélküli duguláselhárítás

Ha a dugulás a 2. kerületben történik, a legújabb technológián alapuló, speciális gépi spirál technológiával dolgozunk, amely nem hasonlítható össze a hagyományos kézi spirál módszerekkel. A mechanikus spiráltisztítás a professzionális duguláselhárítási technikák leggyakoribb és legbiztonságosabb módszere, mindig elkerülve a dugulást a házakban és a családi házakban, és nem károsítva a csatornákat és a csatornákat. A bontás nélküli duguláselhárítás garantálja, hogy sem a padlót, sem a falakat nem kell szétbontania, ami rengeteg erőfeszítést és költséget takarít meg, mivel minden egyes bontás jelentős idő- és pénzkiadást jelent.

Célunk, hogy professzionális, olcsó, tiszta és falbontás nélkül, a vevő igényeit figyelembe véve távolítsuk el a dugulásokat a 2. kerületben. Duguláselhárítás a II. kerületben: ezekre a területekre nagyon gyorsan kiérünk a probléma elhárítására: Adyliget, Budaliget, Csatárka, Felhévíz, Hárshegy, Hűvösvölgy, Kurucles, Lipótmező, Máriaremete, Pálvölgy, Pasarét, Pesthidegkút. Budapest 2. kerületi duguláselhárító: 1996 óta a lakosság szolgálatában.

2. kerületi gyorsszolgáltatásunk azonnal segítséget nyújt Önnek a következő esetekben: dugulás II. kerület, szennyvízcsatornák mentesítése II. kerületi: eldugult kádak, udvari vízelvezető csatornák, dugulásainak megszüntetése a 2. kerületben.

Duguláselhárítás 2. kerület 1

Fővezetékek a 2. kerületben: csatornák elzáródásainak megszüntetése, 2. kerületi szennyvízcsatorna-karbantartása.

Előre is kérhet árajánlatot, vagy ha kívánja, ingyenes helyszíni felmérést a duguláselhárító expressz szolgáltatásunktól. Ha nem akar azonnal hívni, mert nem sürgős a munka elvégzése, e-mailben is leírhatja a dugulás típusát és helyét.

Eldugult a WC, a mosdó, a kád, a mosogató vagy a szennyvíz lefolyó? Ne essen kétségbe, mi segítünk. A legmodernebb gépekkel dolgozunk. Gyors, higiénikus, szétszerelés nélkül. Budapest minden kerületében fix áron, garanciával és ingyenes kiszállással dolgozunk.

0-24 duguláselhárítás 2. kerület

Hétvégén is dolgozunk! Hívjon minket nonstop! Kerületi sürgősségi szolgálatunk helyi szakemberekkel dolgozik, legyen szó beltéri dugulásokról, csatorna bekötésről vagy ereszcsatornák átmosásáról. Minden duguláselhárítási munkánkra garanciát vállalunk.

Fő szakterületünk: womázás, nagynyomású csőtisztítás, mosdók, mosdók, padló lefolyók és WC-k átjárhatóságának biztosítása gépi duguláselhárítással. A csövek professzionális mechanikus és nagynyomású vizes lefolyótisztítása. Tisztítjuk a nagyobb átmérőjű csatornahálózatokat is. Ilyenek: közmű hálózatok, alapvezetékek, gerincvezetékek.

Dugulás okai

A lefolyó eldugulásának fő okai: a régi, vízköves WC. Nagyon gyakran a csésze részben vagy teljesen eltömődhet. Idegen test a WC-csészében, például: műanyag WC illatosító, nedves törlőkendő, ételmaradékok. Az is nagyon fontos, hogy ne akarjunk spórolni a WC-n. Igen, minden használat után maximális mennyiségű öblítővízzel kell lehúzni a WC-t a teljes vízelvezető hálózat öblítéséhez.

wc dugulás ellen

A mosógép leeresztő csövének eltömődésének fő okai: a fal vagy a falra szerelt bűzzár rossz kialakítása, karbantartása, túl vékony leeresztő cső, sok derékszögű, hirtelen kanyarulat a falszakaszban, alacsony hőmérsékleten öblítő mosógép, a mosógép szűrőjének nem megfelelő, nem rendszeres karbantartása és tisztítása. A padló összefolyó eldugulásának főbb okai: a kimeneti cső átmérője túl vékony, a padló leeresztő cső lejtése nem megfelelő, a rendszeres tisztítás nem történik meg, a beépített szagcsapda kialakítása nem megfelelő.

Házilag a legolcsóbb?

Sokan a legolcsóbb duguláselhárító vegyszert veszik le a polcról, és a boltból a legolcsóbb csőgörényt kérik az eladótól. De tényleg nem érdemes spórolni! A túlterhelés általában olyan kérdés, amely – ha nem kezelik megfelelően – a probléma súlyosbodásával számunkra sokkal magasabb költségeket jelentenek. Ezért választjuk a görény minőségét is! Nincs túl sok reményünk a kis átmérőjű, acél csőgörényben, vagyis a duguláselhárító spirálban, amikor ki akarjuk dugítani a kádat vagy a mosogatót. Ezek a legolcsóbb duguláselhárító eszközök, amelyek nem túl biztatóak ránézésre sem, és nem a legjobbak a felhalmozódott szőr eltávolítására. Már a csatornákban az első használat során elveszítik alakjukat, deformálódnak, meghajlanak és nem is tisztítják a lefolyót hatékonyan.

A probléma még nagyobb, amikor beletörnek a csőbe. Ez már nem olyan probléma, amelyet csak szakember oldhat meg. Lehetséges, hogy némi hétköznapi elzáródás miatt ilyen olcsó csőgörényt használt a falban vagy a padlóban. Ezért nem érdemes túl sokat gondolkodni azon, hogy melyik csőgörényt válasszuk. A legjobb, ha a spirál edzett acélból készül, és ekkor a felépítése miatt nem tud elfordulni. Sajnos az ilyen eszközök nagyon drágák, és csak a dugulás ellen küzdő profi szakemberek számára érik meg az árukat. Profi duguláselhárító szakemberként a 2. kerület összes részén dolgozunk.

dugulások megszüntetése II. kerület

Csongrádi László +36 20 293 4400.