Duguláselhárítás I. kerület

Megosztás

Duguláselhárítás I. kerület akár azonnal

Dugulások megszüntetése Budapest 1. kerület – géppel történő csatornatisztítás és szennyvízcsatorna tisztítás az 1. kerületben. A kerület következő részeiben: Gellérthegy, Krisztinaváros, Tabán, Vár, Víziváros duguláselhárítás az 1. kerületben a fal bontása nélkül. Fertőtlenítés és lefolyó tisztítás az I. kerületben. Mosogató, mosdó, fürdőkád, tusolótálca, padlólefolyó és WC. 1. kerület dugulásainak elhárítása.

A dugulások megszüntetését már széles körben elterjedt betegségként is lehet kezelni. Amióta léteznek a lefolyó vezetékek, a nem megfelelő használat miatt eldugultak. Ez a probléma nemcsak Magyarországon, hanem az egész világon felmerül. Magyarországon, különösen Budapesten, az I. kerület a legterheltebb terület ebből a szempontból. Mikor érkezünk ki az I. kerületbe? Cégünk több embert foglalkoztat a dugulások ellen egész Budapesten, hogy 10-20 percen belül kiérjenek a helyszínre.

Kerületi mentesítő szolgálatunk helyi szakemberekkel működik, akár dugulás, szennyvízcsatorna tisztítása vagy szerelése során. Minden dugulást megszüntetünk. Fő specialitásunk: mosdókagylók, mosdók, padló-összefolyók és WC-k. A csövek professzionális, gépi lefolyótisztítása. Nagyobb átmérőjű csatornahálózatokat is tisztítunk. Például: strangok, alapvezetékek, gerincvezetékek. Itt nagy teljesítményű womás teherautót használunk a dugulások leküzdésére.

womázás I. kerület

A lefolyókban létrejövő dugulásokat minden budapesti kerületben megszüntetjük, beleértve az I. kerületet. Nem kicsit meglepő, hogy sokat kell dolgoznunk az I. kerületben, mivel Budapest nagyon régi város, és a házakba épülő csövek és lejtésük nagyon rossz dugulások szempontjából. Érdekes, hogy a dugulások az I. kerület új otthonaiban és vállalkozásainál is általánosak, mivel az építészek nem foglalkoznak a lehetséges dugulások elleni tervezéssel. Magyarország a dugulások hazája.

Miért jobb elkerülni a problémát?

Az átlagos duguláselhárítás Budapesten 15 000 forinttól kezdődik, ami akár 100 000 forintra is rúghat. Az összeg függ a munka nehézségétől és attól, hogy falat kell-e bontani. Nem lenne jobb elkerülni a dugulást? Mit kell tenni a dugulások elkerülése érdekében? A válasz nagyon egyszerű. Mindent rendeltetésszerűen kellene felhasználni, és nem lenne szabad felesleges tárgyakat önteni a csatornába.

Például: ne öblítse le a macska almát a WC-ben, mivel ez valószínűleg azonnal dugulást okoz. Gondolj csak azokra a kis lefolyó vezetékekre, amelyekből a víz nem enged csak egy kilogramm iszapot. Annak érdekében, hogy az I. kerületben ne okozzon problémát a lerakódó sár, érdemes megelőzni. Van olyan csatornatisztító, amelyet hathavonta 1-2 alkalommal kell használni, hogy ne kerüljön túl sok törmelék a csövekbe. A legjobb megoldás azonban a dugulást gátló rendszeres tisztítást kérni, hogy ez jóval olcsóbb legyen, mint akár egy 50 000 forintos kiadás. Ez nem csak olcsóbb, de nem beszélünk arról, hogy ilyenkor nem keletkezik váratlanul dugulás a lakásban.

Mikor érkezik a duguláselhárító?

Sok dolog számít! Tegyük fel, hogy egy szakember csak megszünteti a dugulást, és egyedül dolgozik. Először ki kell számolnia, mennyi ideig tart eljutni a lakásába, amely a forgalomtól is függ. Tegyük fel például, hogy a 4. kerületben dolgozik, és nem tud időben kiérni az I. kerületbe. Fizetni kell, ha olyan duguláselhárító céget választunk, amely azonnal tud indulni, és optimális esetben az I. kerületben van olyan szakember, aki 30 percen belül vagy legalább 1 órán belül kimehet. Ha minket bíz meg a munkával, hamar kiérhetünk, mert több emberünk is dolgozik egyszerre.

Duguláselhárítás árak I. kerület

  • Klíma vezetékek duguláselhárítás ára – 5.000 Ft. – tól
  • Kád vezeték duguláselhárítás ár – 8.000 Ft. – tól
  • Mosdó vezeték duguláselhárítás ár – 8.000 Ft. – tól
  • Zuhanytálca duguláselhárítás ár – 8.000 Ft. – tól
  • Padlóösszefolyó vezeték duguláselhárítás ára – 8.000 Ft. – tól
  • Mosogató vezeték duguláselhárítás árak – 12.000 Ft. – tól
  • WC vezeték duguláselhárítás ár – 12.000 Ft. – tól
  • Strang vezeték duguláselhárítás ár – 16.000 Ft. – tól
  • Fertőtlenítés és szagtalanítás árak – 15.000 Ft. – tól

A munkákat éjjel-nappal el tudjuk végezni azzal a feltétellel, hogy nem zavarjuk a szomszédokat a munkával járó zajjal.

A mosogató lefolyójának dugulása

A dugulás fő okai: vékony csatornaátmérő, rossz csatorna-lejtés a falban, sok kanyar a falban, túl magas lefolyó kiálló szakasz, rossz szifon kialakítás, túl kevés meleg víz használata, túl sok mosószer használata, a mosogató tabletta állandó használata a mosogatógépben.

Kézmosó dugulások oka

A lefolyó túl vékony, sok a könyök a falban, kevés forró víz, sok vegyszer (borotvahab, szappan, folyékony kézmosószer), haj, bőr, és nincs rendszeres karbantartás.

WC-csésze és WC-csatorna dugulás

Nagyon gyakran egy régi vízköves WC-csésze részlegesen vagy teljesen el tud dugulni. Idegen tárgyak kerülnek a WC-csészébe, pl. WC-illatosító, nedves törlőkendő, ételmaradékok beöntése. Nagyon fontos az is, hogy nem szabad takarékoskodni a WC-öblítővízzel: minden használat után a maximális mennyiséget kell öblíteni a teljes vízelvezető hálózat jó átöblítéséhez.

wc dugulás ellen

Eldugult a mosógép leeresztője

A bűzelzáró nem megfelelő tisztítása a falon belül vagy falon kívül, a túlságosan vékony lefolyóvezeték, a sok könyök az adott falszakaszban, alacsony hőmérsékleten dolgozó mosógép, illetve a mosógép szűrőjének nem megfelelő karbantartása.

A padló-összefolyó dugulás okai

A kimeneti cső átmérője túl vékony, a padló lefolyójának kimeneti csövének lejtetése nem megfelelő, rendszeres tisztítást nem végeznek, a beépített bűzzár nem megfelelő.

Miért válasszon minket?

Biztosan észrevette, hogy a vállalási árak gyakran nagyon közel állnak egymáshoz. Ez szinte minden szolgáltatási szegmensnél érvényes. A különbség velünk az, hogy 14 napos garanciát adunk az I. körzetben végzett munkára. Ide tartozik bármi, ami problémát jelenthet. Több kollégánk van, akik éjjel-nappal azonnal kimehetnek. Mivel már több mint 1 évtizede foglalkozunk a dugulások mentesítésével, nem tudnak olyan problémát mutatni nekünk, amihez ne értenénk. Lépjen kapcsolatba velünk bizalommal: I. kerület 06 (20) 293 4400.

Mielőtt kapcsolatba lépne velünk:

Magunk ellen beszélünk, de jobb, ha először otthoni megoldásokkal próbálja elhárítani az otthonában keletkező lefolyódugulásokat. Ez mindenkinek jobb, mert ha csak egy 5 perces munka lenne, akkor a kiszállás és az elvégzett munka ára nem lenne megfelelő Önnek vagy nekünk. Számos módszer létezik, amelyet meg kell próbálnia, de a lényeg, hogy ha észleli a problémát, a lehető leghamarabb cselekedjen.

Munkafolyamat a dugulások kiküszöbölésekor

1. A telefonos egyeztetés során ajánlatot adunk Önnek.

2. Kiérve a helyszínre a szakember eldönti, hogy melyik készüléket fogja használni.

3. Az ipari duguláselhárító gépek működésbe állnak.

4. A dugulás megszüntetése után az összes szerelvényt visszahelyezik a helyére.

5. Rendrakás, feltakarítás és szükség esetén fertőtlenítés.

Mi a vélemény az I. kerületi duguláselhárítási munkánkról

Szerencsére sok pozitív megerősítést kapunk, főleg az I. kerületben, mert itt nagyon sokat dolgozunk. Nem minden ügyfelünk értékelte munkánkat, de nem mindenkinek van erre ideje.

Kíváncsi, hogyan lehet megszabadulni a dugulástól?

A dugulások megszüntetésének számos módja van, ám a próbálgatások nem működnek. Cégünk évek óta foglalkozik dugulások megszüntetésével. Több gépünk van, amelyeket alkalmazottaink professzionálisan kezelhetnek, és van olyan teherautóba épített nagynyomású womás duguláselhárító berendezésünk is, amely párját ritkítja.

Mielőtt felhívna minket, megpróbálhatja megszüntetni a dugulást házilag. Ha azonban kudarcot vall, hívjon minket, és mi segítünk.

Duguláselhárítás I. kerület 1

Pl. mosogató esetében öntsön valamilyen lefolyótisztítót, hogy tesztelje, segít-e ez. Ha ez nem működik, hívjon minket bizalommal.

Cégünk duguláselhárító autói különféle kéziszerszámokkal vannak felszerelve. Mindenki tudja, milyen kellemetlen lehet a dugulás. Különösen akkor, ha használni akarjuk a WC-t vagy mosogatót, de nem tudjuk, mert a víz nem folyik le. Ne aggódjon, mert minket hívva biztos lehet benne, hogy nem fog visszadugulni a rendszer csak akkor, ha tervezési hiba történt vagy rendellenesen használja a lefolyókat.

Mit kell tudni a dugulások megelőzéséről?

Dugulások kialakulnak családi házban, társasházban, munkahelyen, lakó- vagy középületben, ahol csőrendszer van. Előbb vagy utóbb dugulás is történik. Mivel ez egy nagyon gyakori jelenség, nem árt tudni, mit kell csinálni ilyenkor.

Nem kell azonnal szerelőt hívnia. Először próbáljuk meg maguk felmérni a problémát, és végezzünk olyan házilagos megoldást, amely segít gyorsabban és olcsóbban megszüntetni a dugulást. Az egyszerű szivattyúktól a tri-só használatáig számos módszer létezik a probléma megoldására, akár szakemberrel való konzultáció nélkül.

Amikor kénytelenek vagyunk, gondosan összehasonlítjuk a szakemberek árait, amelyek mellett az adott csapat dolgozik. Az egyszerűbb dugulás típusainál akár tízezer forinttal megszabadulhatunk a teljes dugulástól, de olyan bonyolultabb munkák esetén, mint például a makacsabb WC-elzáródások, nem lehetetlen, hogy 20 000 vagy még nagyobb összeget kell fizetnünk. Ne felejtse el, hogy manapság a legtöbb szerelő nem számít fel kiszállási díjat, és sok esetben nem is kér pénzt, ha hétvégén vagy csak munkaszüneti napon van szükség a szolgáltatásaikra.

Az egyik dolog, amelyet feltétlenül el kell kerülnünk, a kudarc ez ugyanis megsokszorozhatja költségeinket. Ne feledje, hogy a falbontás csak ritkán szükséges – a duguláselhárítás szakemberek által használt eszközeivel, például a csőgörények vagy a WOMA segítségével a legtöbb dugulást gyorsan és hatékonyan el lehet távolítani.

0-24 duguláselhárítás I. kerület

Non-stop duguláselhárítás I. kerület akár 30 percen belül, 14 napos garanciával. Otthoni eszközökkel is megoldható a gond, de nem minden esetben. Végül is a dugulások napközben és éjszaka is kialakulhatnak. És ki akar éjszaka lefolyót tisztítani? Nos, nem mindenki. Ezenkívül az otthoni duguláselhárítás attól is függ, hogy a dugulás milyen fokú a csatornában. A jó hír az, hogy a nap 24 órájában, minden évszakban támaszkodhat cégünkre! Különösen éjszaka igaz, hogy a szennyvíz, iszap, sár eltávolítását csak profi, tapasztalt szakemberekre lehet bízni! Gyors és megbízható hibaelhárítás lakó-, irodai és kültéri területeken. Hívja bizalommal munkatársainkat!

Csőgörény I. kerület

A dugulások teljes megszüntetésére többféle módszer létezik. Nem mindegy azonban, hogy mennyi költséget jelent maga a folyamat, és milyen mértékű bontással és átalakítással jár a művelet. Ezért már a kezdetektől érdemes szakemberekre bízni a dugulások teljes mentesítését, legyen az mosogató, mosdókagyló, zuhanykabin, kád vagy csak WC-lefolyó. Végül is a legjobb és a legmodernebb eszközök és berendezések (kamerás ellenőrzés, speciális spirálok) segítségével a hibát elfogadható áron, gyorsan, a fal károsítása és a lakásban okozott rendetlenség és kosz minimalizálásával kiküszöbölhetjük.

Felhívhatja munkatársainkat az év bármely napján és a nap bármely szakában! Ha minimális költséggel kíván megszabadulni a dugulástól, válassza a cégünket és profi, képzett kollégáinkat +36 20 293 4400!