Esővíz elvezető rendszer tisztítás, időszakos karbantartás

Megosztás

Esővíz-elvezető rendszer tisztítás, időszakos karbantartás

Nagy gyakorlattal vállaljuk bármilyen esővíz elvezető rendszer tisztítását, fertőtlenítését, szagtalanítását és időszakos karbantartását, 06 20 293 4400.

2 hét garanciával vállalunk nagynyomású csatornatisztítást, aknatisztítást, esővíz elvezető tisztítást, szennyvízcső vízkőtelenítést.

Szükség esetén megoldható illatosítás és penészmentesítés is.

Az esővíz-elvezető rendszerek duguláselhárítása hasonlít a hagyományos csatorna duguláselhárításhoz.

Rendszeres karbantartással elkerülhetjük az esővíz elvezető rendszer dugulását. Előfordulhat, hogy a karbantartás is kevés, ilyenkor mindenképpen javasolt a dugulás szakszerű megszüntetése, duguláselhárító szakember munkájának igénybe vétele.

Ilyenkor másfajta szerszámot kell szerelni a tisztítóspirál végére, mert itt makacsabb dugulást találhatunk. Ha magas víznyomású csatornatisztítóval (womával) dolgozunk, az eljárás semmiben sem különbözik a normál csatorna dugulás-elhárítástól. Az összeállt falevél is makacs dugulást képes okozni, mivel összekeveredik a porral, a talajjal, és nagyon hosszú szakaszon beleszorulhat a csőbe, nagy gondot okozva ezzel.

Ha a házon zsindelytető van, a zsindely apró szemcséit is mossa az eső, és ha nincs lombfogó, az is képes dugulást előidézni. Az esővízrendszerbe könnyen bejuthatnak mindenféle rágcsálók, kisállatok. Munkánk során találtunk már belepusztult állatot is a vízelvezetőben.