Mielőtt felhívna…

Megosztás
Duguláselhárítás Budapest Csongrádi László duguláselhárító mester
Duguláselhárítás Budapest Csongrádi László duguláselhárító mester

Kérem, mielőtt tárcsázná a 06 20 293 44 00 számot, gyűjtse össze a következő adatokat, mert ezeknek az adatoknak a birtokában tudunk pontos választ adni a munka időtartamával és az árakkal kapcsolatban.

Amit szeretnék tudni

  • Kültéri vagy beltéri a dugulás?
  • Tudja-e esetleg, hogy mi lehet a dugulás oka?
  • A fennálló dugulás, milyen típusú csőszakaszt érint (alapvezeték, szakaszvezeték, strang vezeték)?
  • Mi dugult el pontosan (mosogató, mosdó, kád, zuhanytálca stb.)?
  • Feltételezhető csőátmérő?
  • Milyen típusú épületben van a dugulás (panel, téglaház, irodaház stb.)?
  • Miket tett már meg a duguláselhárítás érdekében?
  • Dugulás mértéke és mióta áll fenn a dugulás?

Segítségét előre is köszönjük!

Csőtörések elhárítása műszeresen: +36 70 211 7128

Csövek nyomvonalának feltárása: +36 70 211 7128

nyomvonal feltárás talajdetektorral

Az általam alkalmazott duguláselhárítási technika a következő:

  • Csőspirálos duguláselhárítás módszer: Ezt alkalmazzuk a leggyakrabban. Ilyenkor különböző átmérőjű csőspirálokat juttatunk be a kérdéses csőszakaszba, mely az esetek döntő többségében megoldja a problémát. A WC dugulások komolyabb eszközöket igényelhetnek, mivel a minimum 110 mm. átmérőjű csövek dugulását nagy részt a nem odavaló tárgyak és a gyökérbenövések okozhatják. Ezeknek a tárgyaknak az eltávolítása vagy szétroncsolása vastagabb spirálok és különféle kaparó és más speciális fejek alkalmazását Kívánják meg.

Mi is fontosnak tartjuk a dugulás kialakulásának a megelőzését. Viszont ha már egyszer eljutott oda, hogy a dugulás nem szüntethető meg házi eszközökkel, akkor az egyik legjobb megoldás a duguláselhárítás szakszerű elvégzésére.

Duguláselhárítás Budapesten és az egész ország területén, legyen a dugulás beltéri vagy kültéri. Gyors segítséget nyújtunk bárkinek, aki igényli magánszemélyeknek, társasházaknak, vendéglátó egységeknek, különböző vállalkozásoknak, üzleteknek és mindenkinek, akinek duguláselhárításra van szüksége. A duguláselhárítást bontás mentesen és profi gépekkel végezzük, legyen az a mosogató, a konyhamalac, a mosdó, a kád, a zuhanytálca vagy akár a jacuzzi lefolyója vagy a WC, a piszoár, bidé, a padlóösszefolyó, ejtő-vezetékek vagy akár a szennyvízcsatorna eternit csöve.

A legkisebb csőmérettől a legnagyobbig megbirkózunk a feladattal, legyen az alap vagy strang vezeték. Legyen a dugulás oka a gyökerek, amik benőtték a kültéri csövet vagy a szennyvízből kicsapódó zsiradék vagy különböző nem a lefolyóba való tárgy vagy esetleg egyszerű csősérülés. Mi a dugulás típusnak megfelelő módszerrel megszüntetjük azt.

Fontos számunkra is a higiénikus, precíz és eredményes munkavégzés. A dugulás nem ismer lehetetlent ahhoz, hogy létrejöjjön, így mi is fel vagyunk készülve a legtöbb eshetőségre vagy talán még annál is többre.

A dugulások elkerülése illetve megelőzésében is számíthat ránk. Azaz igény szerint tisztítási vagy karbantartási munkákat illetve ha szükséges, akkor csövek cseréjét is szívesen elvégezzük Önnek, az igényei szerint -> 06 20 293 44 00!