Nonstop lefolyótisztítás XVII. kerület 510. utca

Nonstop lefolyótisztítás XVII. kerület 510. utca

Csongrádi László XVII. kerület 510. utcai duguláselhárító szakember 0-24 órában a +36 (20) 293 4400 számon, dugulások megszüntetése fix áron, woma csatornatisztítás, XVII. kerület 510. utca és Bp. régiójában, ingyenes kiszállás, GARANCIA! Érintse meg a lenti fotót okostelefonon és azonnal hívhat is:

Duguláselhárítás XVII. kerület 510. utca

Felajánlom szolgáltatásaimat beltéri és kültéri dugulások megszüntetéséhez. XVII. kerület 510. utcai dugulásmentesítő gyorsszolgálat a hét minden napján és ünnepnapokon is akár 1 órán belül vállal ingyenes kiszállást, szolgáltatásaimra 14 nap jótállást vállalok!

XVII. kerület 510. utca területén az alábbi helyeken vállalok duguláselhárítást:

 • Kertes házak dugulás mentesítése
 • Lakóparkok dugulásainak megszüntetése
 • Állami intézmények (pl. iskola, óvoda, önkormányzat) duguláselhárítása
 • Étkezdék lefolyórendszerének átmosás utáni fertőtlenítése
 • Irodák lefolyóinak nagy nyomáson történő átmosása

XVII. kerület 510. utcai dugulás megszüntetési szolgáltatásaim

 • Beltéri strangok duguláselhárítása, rendszeres karbantartása XVII. kerület 510. utca
 • Csatornahálózat átmosás és karbantartás XVII. kerület 510. utca
 • Fertőtlenítő takarítás és szagtalanítás XVII. kerület 510. utca
 • Bűzelzárók dugulásainak megszüntetése XVII. kerület 510. utca
 • Átemelő szivattyú szervizelése, javítása XVII. kerület 510. utca
 • Csatorna bekötés XVII. kerület 510. utca
 • Mosógép vezeték duguláselhárítás XVII. kerület 510. utca
 • Esővezeték tisztítás XVII. kerület 510. utca
 • Pince szivattyúzás XVII. kerület 510. utca
 • duguláselhárítás azonnal XVII. kerület 510. utca
 • mennyibe kerül a duguláselhárítás
 • duguláselhárítás ecettel és szódabikarbónával XVII. kerület 510. utca
 • ipari duguláselhárítás XVII. kerület 510. utca
 • duguláselhárítás praktikák XVII. kerület 510. utca
 • wc duguláselhárítás tippek XVII. kerület 510. utca
duguláselháritás XVII. kerület 510. utca

Az alábbiak miatt javaslom, hogy engem hívjon a XVII. kerület 510. utcai dugulás elhárítására:

 1. Az okos döntés legfőbb oka, hogy mindig elérhet. Vállalom az arcom és a nevem, akkor alszom nyugodtan, ha nem fosztom ki azokat, akik megtisztelnek a bizalmukkal!
 2. Közel 2 évtizede vagyok a duguláselhárító szakmában. Az ezalatt az idő alatt felhalmozott tapasztalatok mindig gyümölcsöznek az aktuális munkáknál is, Önnek is időt és pénzt spórolva meg.
 3. Szüntelenül fektetek be és vásárolok új és kiváló minőségű szerszámokat, a teherautómba épített woma párját ritkítja az országban. Ez úgy érinti Önt, hogy a hibaelhárítás sebessége nő, miközben csökkennek a költségek, ár-érték arány tekintetében jobb vagyok a konkurencia nagy részéhez viszonyítva.
 4. A duguláselhárítás ára elfogadható, nincsenek rejtett költségek. Nincs folyóméter díj, nincs extra felár, hanem csak őszinte díjszabás.
 5. 0-24 duguláselhárítás: hívjon bizalommal a hét minden napján és akár ünnepnapokon is!
 6. Teljes elkötelezettséggel dolgozom, éppen úgy, mintha a saját lakásomban hárítanám el a dugulást. Munkavégzés közben eleve ügyelek arra, hogy minimálisan szennyeződjön a konyha vagy fürdő, ahol dolgozom. Sokszor adok tanácsot egy-egy munka során, hogy hogyan lehet elkerülni a dugulások kialakulását.
Womázás XVII. kerület 510. utca

Ezzel kapcsolatban meg is osztok néhány gyakori kérdésre adott választ, ami tanulságos lehet mindenki számára.

Hogyan lehet elérni, hogy ne kelljen hívni duguláselhárítót?

A legpraktikusabb megközelítés az, ha felsoroljuk, hogy miért is alakulnak ki dugulások. Rendkívül sok helyen lehet azt látni, hogy probléma a túlzott mosogatószer és a túl kevés forró víz alkalmazása. Ha a mosogatás kapcsán adhatok egy hasznos tippet, akkor azt mondanám, hogy kevés mosogatószer és sok forró víz (a kézmeleg víz nem jó!).

Ezen kívül a tampon a lefolyók eltömődésének gyakori oka. A WC-t ne használja kukaként, csak WC-papírt dobjon bele, a zsíradékok, ételmaradékok nem oda valók!

Mennyit kell fizetni a duguláselhárításért XVII. kerület 510. utca vonzáskörzetében?

A duguláselhárítási áraim fixek, nincs jelentősége a bedugult csőszakasz hosszának. Kattintson ide az árinformációért: duguláselhárítás összege XVII. kerület 510. utca. Duguláselhárító ügyfélszolgálati telefonszám: +36 20 293 4400.

azonnalidugulaselharitasbp

Hogyan lehet elkerülni, hogy valakit kifosszon egy duguláselhárító?

Azt javaslom Önnek tiszta szívemből, hogy a legjobb, ha olyanok értékelését hallgatja meg, akiknél már jártam. Az interneten vagy a szórólapokon bárki bármit írhat magáról, a legjobb ajánlólevél az elégedett megrendelő. Ha érdekli, tudok adni jó néhány leinformálható vevőt, akinél korábban dolgoztam, de az alábbi menüpontra kattintva képet kap arról, hogy kik tartoznak az eddigi ügyfeleim közé: Korábbi duguláselhárítási munkáim.

Mennyi ideig tart a dugulásmentesítés?

Eddigi tapasztalataim alapján elmondható, hogy a házon belüli duguláselhárítás általában nem tart olyan sokáig, míg a lakáson kívüli dugulások megoldása többnyire tovább tart. Munkám során találkozom kivitelezési hibákkal, amikor bebizonyosodik, hogy a lefolyó- vagy csatornarendszer építőjét nem érdekelte a későbbi dugulások elháríthatósága (pl. tisztítónyílások hiánya).

Ilyenkor szokott előkerülni még a falbontás nélküli duguláselhárítás. Elmondható, hogy jellemző a falbontás olyankor, ahol nem szakszerűen történt a csővezetékek kivitelezése, ahol beszakadt valahol a vezeték, vagy ahol a dugulást okozó hordalék, törmelék, hulladék nem távolítható el csőspirálos duguláselhárítással vagy magas nyomású vizes mosatással.

A célom, hogy olyan készülékekkel, gépekkel, berendezésekkel szereljem fel magam, amelyekkel időt nyerve és hatékonyabb módon, azaz tartósabb lefolyórendszer átjárhatóságot biztosítva tudom mentesíteni az eltömődött csőszakaszt.

Ilyen eszközök birtokában vagyok, ezért használok sokszor woma nagynyomású lefolyó- és csatornatisztítót, illetve csőkamerát, vagy a duguláselhárító spirálok („csőgörény”) legkülönfélébb méretű és fejekben végződő típusait.

duguláselhárító csőgörény


Kifizetődik vajon a lefolyók rendszeres kitisztíttatása?

Nem szabad azt mondani, hogy egyértelműen igen. Mondhatnám persze azt, hogy hogyne mindenki áldozzon a dugulások megelőző karbantartására, és nyugodtan alhat, de megtörténhet, hogy csak nagyon hosszú idő múlva lesz szükség a szolgáltatásaimra.

Ha például egy csatornahálózatot helytelenül terveznek meg, és emiatt keletkeznek eltömődések a mosogatószifonban, gazdaságosabb megoldás az előzetes karbantartás megfinanszírozása, ellenben az okosabb megoldás az, hogy érdemesebb a teljes rendszer feltárása és a problémás helyek átépítése.

Otthoni duguláselhárítás?

Milyen elérhető módszerek kínálkoznak, és milyen költségei vannak az elérhető módszereknek? Ha röviden szeretnék válaszolni a kérdésre, akkor mindenekelőtt a vegyszeres tisztítást, ezen belül a szódabikarbóna, ecet, forró víz , majd a pumpálás, slaggal, nagy nyomáson, lehetőleg forró vízzel történő megnyomatás, illetve a takarítógépes visszaszívatásos módszer használata javasolt.

Mindenféle házilagos duguláselhárításnál az ökölszabály az, hogy folyassunk sokáig nagy mennyiségű, forró vizet, viszont a lehető legkevesebb vegyszert vessük be!

Mosogató dugulás megszüntetése

Az általános nézetekkel szemben a mosogatók dugulását nem a lefolyóba kerülő zsíradékok felhalmozódása okozza, hanem a mosogatás hatékonysága miatt alkalmazott, bőséges mosogatószer és legfőképpen a nem elég meleg és éppen hogy hozzáadott mosogatóvíz.

A mosogató alatti csövek és csatlakozók szétszerelésével meggyőződhetünk arról, hogy ott van-e valamiféle dugulás. Csak abban az esetben bontsuk meg a csatlakozó csöveket, ha nem jelent gondot Önnek az összerakás sem! Amennyiben itt nem tapasztalható probléma, akkor öntsünk a mosogató lefolyójába lefolyó tisztítószert, és 1-2 óra elteltével adjunk hozzá sok forró vizet.

duguláselhárítás csőgörénnyel

Padlóösszefolyó dugulásainak mentesítése

Mielőtt bármit tennénk a lefolyót, illetve annak szűrőjét szabadítsuk meg a benne lévő szőrdaraboktól. A szódabikarbóna és az ecet elegyét bőséges forró vízzel öntse le.

A nyomás növeléséhez fedje le a kád túlfolyóját, zuhanytálca esetén csavarja le a zuhanyrózsát, és a csövet dugja be a lefolyóba, a kezével pedig álljon ellent az esetlegesen visszafelé áramló víznek.

WC duguláselhárítási tippek

A WC kagylónál a fenti, vegyszeres tisztítást nem lehet bevetni, csak a pumpálás lehetséges. Ne feledkezzen meg arról sem, hogy a vegyszerek használatakor megtörténhet, hogy a tüdőre és a légzőrendszerre rossz hatást gyakorló gázok szabadulnak fel, ezért feltétlenül gondoskodjon a szükséges, friss levegőről!

Duguláselhárításra javallott vegyszerek: Peridox, Szi-Ti és Brilliance. NEM javasoljuk a Tiret nevű szer alkalmazását.

Fix áras duguláselhárítás, woma duguláselhárítás XVII. kerület 510. utca és Bp. környékén, akár azonnali kiszállás, A munkára adott 2 hetes garancia: Csongrádi László XVII. kerület 510. utcai duguláselhárító mester hívható a +36 (20) 293 4400 telefonszámon!