Woma csatornatisztítás

Megosztás
Duguláselhárítás Budapest Csongrádi László duguláselhárító mester
Duguláselhárítás Budapest – Csongrádi László duguláselhárító mester

Woma csatornatisztítás

Munkáink során gyakran hívnak minket olyan problémákhoz, ahol a dugulás woma csatornatisztító segítségével szüntethető meg. Ezek többnyire makacs lerakódások, amelyek hagyományos spirállal nehezen távolíthatók el, és a legcélravezetőbb a magasnyomású csatornatisztító eszköz alkalmazása.

Az alábbi videó működés közben mutatja be a womát. Teljesítménye párját ritkítja Magyarországon, üzemi nyomása: 180 bar, vízhozama: 80 liter/perc.

Mi is a woma csatornatisztító eszköz?

A woma professzionális, magasnyomású csatornatisztító eszköz. Egy benzinmotor által hajtott szivattyú forgat egy tisztítófejet, amely előrehaladva magasnyomású tisztítást végez.

Ezzel a szerkezettel kezdtük annak idején…

Woma csatornatisztító
Woma csatornatisztító

És ezzel az országban is párját ritkító, korszerű, autóba beépített berendezéssel rendelkezünk most:

Womázás Budapesten

A woma duguláselhárítás hatékonysága miatt közkedvelt eszköz nem csak ipari létesítmények dugulásainak megszüntetésére, de családi házaknál is gyakran alkalmazzuk magasnyomású csatornatisztítás céljából.

Csőtörések műszeres megkeresése bontás nélkül: +36 70 211 7128

Mi a woma csatornatisztítás menete?

A woma egy beépített tartályból vagy tömlőn keresztül érkező vizet továbbít esetünkben egy Honda benzinmotor által meghajtott szivattyú által egy nagynyomású tömlőn keresztül a problémás helyre. A tömlő végén egy különleges, forgó fej nyomja a vizet hátrafelé, a nyomás folyamatosan szabályozható, így kiküszöbölhetők a hirtelen nyomásnövekedés által okozott esetleges károk.

A fej folyamatosan hatol előre, mint egy gőzborotva a csőben, illetve csatornában, megszüntetve végül a dugulást. A woma csatornatisztító gép által kihordott anyagokat (pl. lerakódott iszap, homok, ürülék, benőtt gyökerek) egy tárolóban gyűjtjük össze.

Autószerviz garázsában végzett womás csatornatisztítás, a videó mobiltelefonnal készült, ezért a minőségéért elnézést kérünk:

A videón woma csatornatisztítás látható, amint éppen egy autószerviz garázs, levízkövesedett rendszerét tisztítjuk womával. A videón látható csőkönyökben okozott dugulást a cső belsejéből leszakadt, 3-4 cm vastagságú vízkő lerakódás.

A woma csatornatisztítás olyan hatékonyságú, hogy a megtisztított cső, csatorna falán semmilyen lerakódás nem marad, a nagy nyomás mindenféle szennyeződést eltávolít belülről.

Hívjon minket bizalommal: Csongrádi László 06 20 293 4400, woma csatornatisztítás!